Bloemen

ONZE DIENSTEN

Als ervaren verzorger van tuinen en terreinen verzorgt Tuinen Peeters al uw noden en wensen. Van tuinonderhoud over tuinontwerp tot het aanleggen van tuinen. Tuinen Peeters creëert echter niet enkel nieuwe tuinen, u kan ons ook de renovatie van bestaande tuinen toevertrouwen. Ook schuwen wij het grotere werk niet, met het aanleggen en/of onderhouden van industrieterreinen gaan we graag deze uitdaging aan.

Tuinonderhoud

Zoekt u iemand voor het onderhouden van uw tuin, bedrijfstuin of industrieterrein? Dan bent u bij Tuinen Peeters aan het juiste adres. Met een jarenlange ervaring staat Paul Peeters en zijn team jullie met raad en daad bij. Voor je onderhoud dus 1 adres: Tuinen Peeters. Wij brengen uw tuin terug in de wolken!

Renovatie van tuinen

Is uw tuin, bedrijfs- of industrieterrein reeds aangelegd maar is het aan verfrissing toe? Tuinen Peeters is dan het bedrijf dat u zoekt! Nieuwe ideeën gecombineerd met tonnen ervaring zorgt ervoor dat jouw tuin wordt omgetoverd naar jouw wensen. Interesse? Aarzel dan niet ons te contacteren!

Industrieterreinen

Tuinen Peeters is er niet enkel voor particulieren. Een grote uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg! Het aanleggen en/of onderhouden van jouw industrieterrein nemen wij dan ook graag voor onze rekening. Bij interesse of vragen, contacteer ons dan vrijblijvend: klik hier.